Monday, 30 April 2012

291

My mum and I are going to Ghent, Belgium this week. Have you been there? Do you know of nice places we should definitely go to?

5 comments:

 1. If you have time, go to Brugge! It's a historical place.

  ReplyDelete
 2. Ik heb hier wat favorietjes op een rijtje gezet: http://bijgebrekaanbeter.blogspot.com/2012/02/citytrip-ghent.html

  ;-)

  ReplyDelete
 3. Julie's house! Fijne plek vol scones, taart en thee ^^ En er gewoon rondwandelen is al de moeite, zo'n schone stad. Veel plezier!
  X

  ReplyDelete
 4. je bent vast al geweest ondertussen maar zeker naar de think twice komen (leukste vintage shop , waar ik werk ^^) en smak (museum voor schone kunsten), het huis van alijn is ook leuk, julie's house (lekkere cupcakes), cafe labath (lekkere chocomelk/koffie), jan van gent is ook een leuk cafe, savonds cocktails slurpen in de limonada of de pole pole, de vooruit is ook gezellig om iets te eten/drinken, allerlekkerste frietjes ter wereld in de frietketel en lekkere soepjes heb je in de soup'r (helemaal in het centrum)

  veel plezier en leuke blog ook ^^

  ReplyDelete
 5. Hey Bobby!

  Vond het ook superleuk om jou tegen te komen :-) blij dat je blij bent met het zine en wat een toeval dat je net met dat liedje in je hoofd zat! Gent kan inderdaad best leuk zijn. Bedankt om zo vriendelijk te zien en misschien tot in de toekomst!

  ReplyDelete